ساسان قاسمي ادامه داد: فعاليت گسترده اين شرکت تعاوني زمينه ساز اشتغال ساکنان بومي اين روستا در گروههاي مختلف سني و سطوح متفاوت تحصيلي در بافت و توليد جاجيم شده است.
وي با اشاره به اينکه اشتغال در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي زمينه ساز مهاجرت معکوس به اين روستا شده است، اظهار داشت: بسياري از کساني که به دليل مشکل بيکاري از روستاي روم مهاجرت کرده بودند به محل زندگي خود بازگشته و به توليد جاجيم مشغولند.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت تصريح کرد: همچنين جاذبههاي گردشگري اين روستا با دارا بودن 40 قنات و جذابيتهاي بکر ديگر زمينه ساز حضور گردشگران عبوري با برنامه ريزيهاي گسترده خواهد بود.
قاسمي با بيان اينکه در تعامل با معاونت گردشگري استان برنامه ريزيهايي براي تبديل آن به روستاي هدف گردشگري شده است، گفت: با حضور گردشگران در اين روستا ميتوان شاهد رشد بازار فروش محصولات هنرمندان فعال صنايعدستي آن بود.
وي در ادامه اظهار داشت: همچنين اين روستا از بافت ميراثي مناسبي برخوردار است و اين به معناي يک تعامل سه جانبه ميان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان خراسان جنوبي است.
اين مقام مسئول اضافه کرد: طرح توجيهي تبديل روستاي روم به روستاي هدف گردشگري توسط مدير عامل شرکت تعاوني اين روستا دنبال ميشود و بقيه مراحل در سطح استان دنبال ميشود.
ساسان قاسمي افزود: همچنين ايدههاي مناسبي توسط اين شرکت در بخش بسته بندي محصولات صنايعدستي به ويژه جاجيم در سفر اخير به استان خراسان جنوبي مطرح شده که زمينه پيگيري مناسبي دارد.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي خاطرنشان کرد: ايدههاي مورد نظر در اين بخش توسط معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي خراسان جنوبي دنبال ميشود./111
انتهای پیام/